Marketing

Als bedrijf de juiste snaar raken en meer leads genereren? Wij staan voor je klaar. We adviseren je op het gebied van inzet van kanalen/middelen voor je doelgroepen. Maar ook voor het ontwikkelen én realiseren van website, beursstandontwerp of bedrijfspresentatie kun je bij ons terecht. We zijn thuis in zowel print als online. Zo zijn we full-service én specialist.


Communicatie

Tone-of-voice? Juist, wij kunnen je helpen om je boodschap scherp te formuleren. We stellen een goede strategie op die past bij jouw doelgroepen, zodat iedereen weet wat voor super diensten en/of producten jouw onderneming levert. Zonde toch als dat geheim blijft? Oh ja, en vergeet ook je medewerkers niet. Interne communicatie vinden wij heeeel belangrijk.


branding & Design

We make you look good... want zeg nou zelf, het oog wil ook wat. Een professionele en herkenbare uitstraling van je boodschappen, een huisstijl die je past als een maatpak, lekker fris en vooral met impact. Onze vormgevers maken prachtige ontwerpen met communicatiekracht die van prospects klanten zal maken. Een goed ontwerp is het halve werk. 


Positionering

The why, the how & the what. Jouw bedrijfs-DNA: wat zijn jouw merkwaarden? We helpen je na te denken over je propositie en toegevoegde waarde. Logische zaken voor iedere ondernemer, maar hoe overtuig je potentiële klanten? Wij geloven in een nuchtere aanpak. Echt geen dikke rapporten, maar een kort en krachtig document dat de consistente basis zal vormen voor al je uitingen. Een musthave.


concept & campagne

Je bent op zoek naar een onderscheidende aanpak. Je wilt opvallen tussen alle advertenties of je wilt je nieuwe dienst op een knallende manier lanceren. Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Creativiteit zit in ons bloed. We hebben altijd ideeën te over, soms moet de rem er even op ;-) Dan heb je wat te kiezen en weet je in ieder geval zeker dat je op zult gaan vallen!


Content

Een mooie naam voor iets wat simpel lijkt: inhoud. Voor je website, voor je social media, voor je nieuwsbrief... wij helpen je om pakkende teksten te schrijven en een frisse blik te werpen op jouw nieuwswaarde. We zijn sterk in het opstellen en redigeren van teksten en beeld. Zo bereik jij jouw doelen: een groter publiek, meer engagement en een stijgende omzet. Daar word je pas echt content van ;-)


video

Let's make movies. Natuurlijk volgen wij de trend van bewegend beeld op de voet. Niet voor niets hebben wij zo'n leuke bedrijfsfilm gemaakt (al zeggen we het zelf). In korte filmpjes kun je heel wat kwijt en kun je jezelf fantastisch profileren. Wij bedenken (samen) het script en maken een korte of langere film, afhankelijk van je doelstelling. Lights, set... action!


Social

Ja, wij zitten hele dagen op Facebook, Instagram, LinkedIn, enz... want daar zitten je doelgroepen ook. Dus laat van je horen en laat vooral ook wat zien! Wij maken samen met jou een ideale mix in je berichten en kunnen helpen waar het nodig is. Van totale redactie of alleen bij het inplannen en het analyseren. We like it!


Events & beurzen

Een speciale gelegenheid? Wij houden wel van een feestje. We bedenken een sprankelend concept voor een introductie, jubileum, beurs of wat de gelegenheid ook maar is. Samen met onze partners kunnen we je de gehele organisatie uit handen nemen, van uitnodiging tot goodiebag. En reken maar dat er nog lang over nagepraat zal worden ;-)