We zijn best trots op ons werk...

Wie zoet is krijgt... Cadeautjes!


Elke dag een cadeautje voor jou of je bolide bij de Pooter Olie tijdens de DPO Cadeaukalender!

Hebben we een klik?


Gemak dient de mens. En hoe fijn is het als je steeds meer via internet kunt regelen aan het digitale loket van de Gemeente Terneuzen? 

Hang d'r maar een label aan


Nieuwe labels met mooie illustraties voor de producten van Zeeuwse Zaligheden. 

Stichting 't Huus


Vertrouwd en herkenbaar, maar toch anders! Dat is de opgefriste huisstijl van Stichting 't Huus.

ZorgSaam


Samen voor persoonlijke zorg, maar wat houdt dat nu in? De belangrijkste bouwstenen van ZorgSaam overzichtelijk en duidelijk gemaakt. Kijk, daar kun je op bouwen.

Tragel Magazine


Hoe hou je iedereen op de hoogte van alle ins en outs binnen een grote organisatie als Tragel? Met een eigen magazine natuurlijk! En die mag gezien worden!

DOW HE...

Een kijkje in de keuken van Dow. Tijdens de open dag waren honderden geinteresseerden welkom voor een informatieve rondleiding en tour over de plant. Wij ontwierpen de website en de inschrijfmodule. 

Prima Ballerina


Een begrip in de regio: balletschool Petrella Lion in Axel. Onze Ingeborg is er regelmatig te vinden in tutu en met spitzen. Daar past een mooi elegant, klassiek logo bij. Binnenkort ook met bijpassende banieren. Bis, bis. 

Pssst... paardje


Een volbloed van een logo... in 1 oogwenk duidelijk wat deze bijzondere coach doet: je sterker maken door te coachen met paarden. Maar we blijven wel met 4 benen op de grond. 

Zie ze eens shinen...


Gezichtsmaskers, gezichtsmaskers en gezichtsmaskers... dat is Masqy.nl, specialist in je raadt het al: gezichtsmaskers. We mochten ze niet alleen testen, maar ook alle communicatie uitvoeren. www.masqy.nl

Investeren in de toekomst


Zeeuws-Vlaanderen is de beste plek om op te groeien, daarom is goede en betaalbare peuteropvang van belangrijk! Voor de lobby in Den Haag ontwikkelden we samen met Get a Grip een sterk concept voor de gezamenlijke belanghebbenden in Zeeuws-Vlaanderen.

Sterrefeesten


Voor Tragel mogen we heel veel mooie dingen maken waaronder ook de communicatie rondom de Sterrefeesten. Daar worden wij zelf ook heel vrolijk van!

Mag ik je ID even zien?


Na een volledig positioneringstraject, van communicatieplan tot uitvoering, hebben we dit handige merkpaspoort ontwikkeld voor Hulst voor Elkaar. Altijd handig om je kernwaarden bij de hand te hebben!

Even m'n advocaat bellen...


Een update van de huisstijl van Binkhorst Letselschade Advocaat. Met een mooie flyer en visitekaartje en zowel on- als offline advertenties konden we de persoonlijke aanpak van dit bedrijf goed benadrukken.

Roetsj... naar je baan


Voor Roetsjbaan, georganiseerd door Rootzz Zeeuws-Vlaanderen en Jong Management, hebben we een glossy gemaakt vol prachtige Zeeuws-Vlaamse bedrijven en ambitieuze studenten die op zoek zijn naar een toffe baan. 

Huisje, boompje... terrasje


Alles voor je tuin bij Tuinhoutcentrum Axel. Voor de handige harry of anders helpt Chris je graag. 

Bomvol informatie 


In Terneuzen is veel te beleven. Om alle inwoners te informeren werd tot vorig jaar de Terneuzen Informatie uitgegeven. 

Lekker zichtbaar...


Contactlens Centrum Terneuzen is goed zichtbaar met deze frisse rollup-banner. Handig mee te nemen naar een beurs, maar doet het ook prima in een wachtruimte! 

Het is groen en verkoopt huizen


Reham opent deuren! Je kunt niet meer om deze makelaar heen. Alles draait om verrassende service en hoogwaardige dienstverlening. Dat wordt tot in detail doorgevoerd. #huisstijl #positionering #branding #concept #tof

Eigenwijz!


Goodbye stoffig imago. Als kinder- en jeugdpsychologe wil je toch aansluiting vinden bij je doelgroepen. Dat doe je zo! #kleurrijk #logo #huisstijl #website

ZorgSaam


Een nieuw logo voor ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen. Nog steeds herkenbaar, maar dan van nu. #branding #huisstijl #drukwerk #metzorggemaakt