We zijn best trots op ons werk...

Zie ze eens shinen...


Gezichtsmaskers, gezichtsmaskers en gezichtsmaskers... dat is Masqy.nl, specialist in je raadt het al: gezichtsmaskers. We mochten ze niet alleen testen, maar ook alle communicatie uitvoeren. www.masqy.nl

Investeren in de toekomst


Zeeuws-Vlaanderen is de beste plek om op te groeien, daarom is goede en betaalbare peuteropvang van belangrijk! Voor de lobby in Den Haag ontwikkelden we samen met Get a Grip een sterk concept voor de gezamenlijke belanghebbenden in Zeeuws-Vlaanderen.

Sterrefeesten


Voor Tragel mogen we heel veel mooie dingen maken waaronder ook de communicatie rondom de Sterrefeesten. Daar worden wij zelf ook heel vrolijk van!

Mag ik je ID even zien?


Na een volledig positioneringstraject, van communicatieplan tot uitvoering, hebben we dit handige merkpaspoort ontwikkeld voor Hulst voor Elkaar. Altijd handig om je kernwaarden bij de hand te hebben!

Even m'n advocaat bellen...


Een update van de huisstijl van Binkhorst Letselschade Advocaat. Met een mooie flyer en visitekaartje en zowel on- als offline advertenties konden we de persoonlijke aanpak van dit bedrijf goed benadrukken.

Roetsj... naar je baan


Voor Roetsjbaan, georganiseerd door Rootzz Zeeuws-Vlaanderen en Jong Management, hebben we een glossy gemaakt vol prachtige Zeeuws-Vlaamse bedrijven en ambitieuze studenten die op zoek zijn naar een toffe baan. 

Huisje, boompje... terrasje


Alles voor je tuin bij Tuinhoutcentrum Axel. Voor de handige harry of anders helpt Chris je graag. 

Bomvol informatie 


In Terneuzen is veel te beleven. Om alle inwoners te informeren werd tot vorig jaar de Terneuzen Informatie uitgegeven. 

Lekker zichtbaar...


Contactlens Centrum Terneuzen is goed zichtbaar met deze frisse rollup-banner. Handig mee te nemen naar een beurs, maar doet het ook prima in een wachtruimte! 

Het is groen en verkoopt huizen


Reham opent deuren! Je kunt niet meer om deze makelaar heen. Alles draait om verrassende service en hoogwaardige dienstverlening. Dat wordt tot in detail doorgevoerd. #huisstijl #positionering #branding #concept #tof

Eigenwijz!


Goodbye stoffig imago. Als kinder- en jeugdpsychologe wil je toch aansluiting vinden bij je doelgroepen. Dat doe je zo! #kleurrijk #logo #huisstijl #website

ZorgSaam


Een nieuw logo voor ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen. Nog steeds herkenbaar, maar dan van nu. #branding #huisstijl #drukwerk #metzorggemaakt