We zijn best trots op ons werk...

Veel personeel gewenst!


WerkWaarde is een alliantie van Cows&Stars, Get a Grip en The Workbrand. Daar moest natuurlijk een fris logo en een goede huisstijl voor komen. Bij WerkWaarde kijken we naar jouw werkgeversmerk en helpen we waar het nodig is. Benieuwd? Kijk dan op onze site: werk-waarde.nl  

Zorgen doe je samen


Ziekenhuizen ZorgSaam en Adrz zijn samen verantwoordelijk voor goede zorg in Zeeland. Om dit naar buiten te brengen mochten wij een mooie campagne bedenken van A tot Z. Een website en mooie advertenties, met foto's van Freddy Dierikx Fotografie.

#zeeuwsezorg #mooiwerk

On Wednesdays we wear pink


Visitekaartjes die knallen! Dat was de opdracht voor The Workbrand. Thirza Ephraïm-van Vuuren helpt je met je vacatureteksten, je employer brand en concepten. Om The Workbrand goed neer te zetten, hebben we gekozen voor een lekkere neon kleur, zo springt het visitekaartje er helemaal uit!
#knallen #pinkpinkpink

Willen Is Kunnen


Voor de personeelsvereniging van Tragel mochten we een nieuw logo maken. Fris, kleurig en waarin ook Stichting Door naar voren komt. Dit hebben we gedaan door de frisse kleurtjes en de speelse lijnen.

#personeelsvereniging #wik 

Lachen naar het vogeltje


Voor Reham mochten we foto's maken voor op de website en in de brochures. Alle teamleden fris en fruitig op de foto zetten en zorgen voor een ludieke inslag. 
#shoot #saycheese

Startgroepen

Om te voorkomen dat er teveel kinderen in België naar school gaan, zijn er startgroepen opgericht. Wij mochten hier vrolijke flyers en posters voor maken! #peuters #kraamkamerzeeuwsvlaanderen

Vlaeynatie BV


Jouw bedrijf beter neerzetten op online kanalen zoals LinkedIn, en zo meer aandacht van potentiële werknemers krijgen en je netwerk vergroten? Ook dan ben je aan het juiste adres! Voor Vlaeynatie BV zorgen wij dat ze beter zichtbaar zijn en dus de aandacht krijgen die ze verdienen. Kunnen zij zich intussen bezig houden met wat echt belangrijk voor ze is! #LinkedIn #Transport

De Mosselbank


De lekkerste mosselen eet je natuurlijk in Philippine! Voor de Mosselbank hebben we drie leuke video’s mogen maken die je een kijke geven in de wereld van de mosselen. En waar anders kun je die video’s beter bewonderen, dan op een nieuwe en mooie website? ;-) #Mossels #omnomnom

Terneuzen mag gezien worden!

Dat Terneuzen een bruisende stad is met veel mogelijkheden, weten wij natuurlijk al lang. Citymarketing is dagelijks bezig om toffe dingen te bedenken en te organiseren om de stad voor iedereen interessant de houden. Om duidelijker te maken wat zij nou precies doen, en waar zij voor staan, hebben wij dit magazine mogen ontwikkelen. #Stadmetkleur #TrotsopTerneuzen

Oostburg mag er zijn!


En we kunnen wel 100 redenen verzinnen... en dat doen we ook. De campagne 100x Oostburg is live! Door middel van wel honderd Facebookposts worden verschillende aspecten van Oostburg in de spotlight gezet. #oostburgkeerhonderd

Links, Rechts, Rechtdoor?


Moeten we links? Rechts? Rechtdoor? Dankzij de nieuwe signing op de terreinen van Tragel, raak je daar nooit meer verdwaald! #Over200meterlinksafslaan

D'ouwe Brug


Lekker lunchen, borrelen of dineren, dat kan allemaal bij D'ouwe Brug in Sas van Gent. Wel belangrijk om te weten wat er allemaal te smikkelen is, daarom mochten wij een frisse menukaart ontwerpen. Een etentje cadeau krijgen of geven is natuurlijk altijd leuk, doe dit met de nieuwe cadeaubon! #lekkereten

Lekker Vøheln


Zeeuws Vlaanderen's love mix. Eje zin om te veugelen? Met het drankje Vøheln van festival de Ballade komt dat vast wel goed! Wij hebben het logo voor deze love mix mogen realiseren.

De mindf*ck van Zeeuws Vlaanderen


Op zoek naar talent voor je bedrijf, of je droombaan in Zeeuws Vlaanderen? Dan is Roetsjbaan het jaarlijkse evenement waar je bij moet zijn! Tijdens het verrassende, avondvullende programma kom je in contact met jouw perfecte match en wordt je kijk op de regio voor altijd veranderd. Wij ontwikkelde de Roetsjbaan stijl en alle uitingen. 

Sparen en spelen!


In Hulst hoef je je deze zomer niet te vervelen! Want daar kun je namelijk Het grote Pagadder Spaar en Doe Boek krijgen! Vol superleuke spellen, puzzels en stickers die je kunt sparen. Hopelijk beleef je net zo veel plezier aan alle spellen en puzzels, als wij hebben gehad met het ontwikkelen van het boek.

3, 2, 1.. Let’s Go!


Op de eerste editie van Business Bootcamp kon je alles te weten komen over het juiste gebruik, en de nieuwste trends op het gebied van marketing, communicatie en social media. Natuurlijk kon hierbij een energieke en herkenbare stijl niet ontbreken!

Feestje aan de Schelde


Je kan naar hier, en je Kanada. En laat daar nou juist festival de Ballade gehouden worden! Een heerlijk festival voor alle leeftijden. De mooie posters werden gemaakt door ons.

Als een vis in het water


Agrofish houdt zich bezig met de import en wederverkoop van verse vis. Echter deden ze dit nog zonder herkenbaar logo. En daar kwamen wij dus om de hoek gezwommen. Wij voelden ons dan ook als een vis in het water bij de ontwikkeling van de huisstijl!

Kleurrijke fusie


Onlangs is Stichting DOOR gefuseerd met Tragel. Dat vroeg om een nieuw logo dat aansluit bij de huisstijl van Tragel. Het resultaat: kleurrijk en dynamisch. Samen door!

Gestrikt..


De dames van Promo Concept hebben een heel groot assortiment toffe bedrijfskleding, schorten en sloven. Geen saaie witte, maar uberhippe, eigentijdse varianten in leer, denim, etc. Daar was eigenlijk wel een nieuwe naam voor nodig. Daar kwamen wij om de hoek... en we mochten er ook gelijk een nieuwe huisstijl bij maken. Plaatje compleet!

Een cadeautje


4 verschillende takken binnen 1 stichting. Hoe brengen we dat bij elkaar? Met een kloppend concept! Good-gift.nl is de leverancier van verrassende geschenken voor ieder moment. Dat vindt zelfs Catharine Keijl een goed idee ;-)

De straatprijs...


Samen met Selly retailacties ontwikkelden we deze actie voor supermarkten en winkelcentra. Van animatie tot webdesign, we werken het tot in de puntjes uit.

Like a diamond


Je wilt shinen en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken? Dan is Dagmar de coach voor jou. We ontwikkelden een logo, huisstijl (met visitekaartjes in stans)  en website waar je van gaat stralen. Zonnebril op!

Groene vingers


Svetlana is geen groentje in de tuinarchitectuur. Ze maakt echt prachtige designs en adviseert je graag over aanleg en aanplanten (kunnen wij nog veel van leren). Met deze hybride huisstijl kan ze verder opbloeien.

Wie zoet is krijgt... Cadeautjes!


Elke dag een cadeautje voor jou of je bolide bij de Pooter Olie tijdens de DPO Cadeaukalender!

Hebben we een klik?


Gemak dient de mens. En hoe fijn is het als je steeds meer via internet kunt regelen aan het digitale loket van de Gemeente Terneuzen? 

Hang d'r maar een label aan


Nieuwe labels met mooie illustraties voor de producten van Zeeuwse Zaligheden. 

Stichting 't Huus


Vertrouwd en herkenbaar, maar toch anders! Dat is de opgefriste huisstijl van Stichting 't Huus.

ZorgSaam


Samen voor persoonlijke zorg, maar wat houdt dat nu in? De belangrijkste bouwstenen van ZorgSaam overzichtelijk en duidelijk gemaakt. Kijk, daar kun je op bouwen.

Tragel Magazine


Hoe hou je iedereen op de hoogte van alle ins en outs binnen een grote organisatie als Tragel? Met een eigen magazine natuurlijk! En die mag gezien worden!

Mag ik je ID even zien?


Na een volledig positioneringstraject, van communicatieplan tot uitvoering, hebben we dit handige merkpaspoort ontwikkeld voor Hulst voor Elkaar. Altijd handig om je kernwaarden bij de hand te hebben!

Even m'n advocaat bellen...


Een update van de huisstijl van Binkhorst Letselschade Advocaat. Met een mooie flyer en visitekaartje en zowel on- als offline advertenties konden we de persoonlijke aanpak van dit bedrijf goed benadrukken.

Roetsj... naar je baan


Voor Roetsjbaan, georganiseerd door Rootzz Zeeuws-Vlaanderen en Jong Management, hebben we een glossy gemaakt vol prachtige Zeeuws-Vlaamse bedrijven en ambitieuze studenten die op zoek zijn naar een toffe baan. 

DOW HE...

Een kijkje in de keuken van Dow. Tijdens de open dag waren honderden geinteresseerden welkom voor een informatieve rondleiding en tour over de plant. Wij ontwierpen de website en de inschrijfmodule. 

Prima Ballerina


Een begrip in de regio: balletschool Petrella Lion in Axel. Onze Ingeborg is er regelmatig te vinden in tutu en met spitzen. Daar past een mooi elegant, klassiek logo bij. Binnenkort ook met bijpassende banieren. Bis, bis. 

Pssst... paardje


Een volbloed van een logo... in 1 oogwenk duidelijk wat deze bijzondere coach doet: je sterker maken door te coachen met paarden. Maar we blijven wel met 4 benen op de grond. 

Zie ze eens shinen...


Gezichtsmaskers, gezichtsmaskers en gezichtsmaskers... dat is Masqy.nl, specialist in je raadt het al: gezichtsmaskers. We mochten ze niet alleen testen, maar ook alle communicatie uitvoeren. www.masqy.nl

Investeren in de toekomst


Zeeuws-Vlaanderen is de beste plek om op te groeien, daarom is goede en betaalbare peuteropvang van belangrijk! Voor de lobby in Den Haag ontwikkelden we samen met Get a Grip een sterk concept voor de gezamenlijke belanghebbenden in Zeeuws-Vlaanderen.

Sterrefeesten


Voor Tragel mogen we heel veel mooie dingen maken waaronder ook de communicatie rondom de Sterrefeesten. Daar worden wij zelf ook heel vrolijk van!

Huisje, boompje... terrasje


Alles voor je tuin bij Tuinhoutcentrum Axel. Voor de handige harry of anders helpt Chris je graag. 

Bomvol informatie 


In Terneuzen is veel te beleven. Om alle inwoners te informeren werd tot vorig jaar de Terneuzen Informatie uitgegeven. 

Lekker zichtbaar...


Contactlens Centrum Terneuzen is goed zichtbaar met deze frisse rollup-banner. Handig mee te nemen naar een beurs, maar doet het ook prima in een wachtruimte! 

Het is groen en verkoopt huizen


Reham opent deuren! Je kunt niet meer om deze makelaar heen. Alles draait om verrassende service en hoogwaardige dienstverlening. Dat wordt tot in detail doorgevoerd. #huisstijl #positionering #branding #concept #tof

Eigenwijz!


Goodbye stoffig imago. Als kinder- en jeugdpsychologe wil je toch aansluiting vinden bij je doelgroepen. Dat doe je zo! #kleurrijk #logo #huisstijl #website

ZorgSaam


Een nieuw logo voor ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen. Nog steeds herkenbaar, maar dan van nu. #branding #huisstijl #drukwerk #metzorggemaakt