3, 2, 1.. LET’S GO!


Op de eerste editie van Business Bootcamp kon je alles te weten komen over het juiste gebruik, en de nieuwste trends op het gebied van marketing, communicatie en social media. Natuurlijk kon hierbij een energieke en herkenbare stijl niet ontbreken!

GESTRIKT..


De dames van Promo Concept hebben een heel groot assortiment toffe bedrijfskleding, schorten en sloven. Geen saaie witte, maar uberhippe, eigentijdse varianten in leer, denim, etc. Daar was eigenlijk wel een nieuwe naam voor nodig. Daar kwamen wij om de hoek... en we mochten er ook gelijk een nieuwe huisstijl bij maken. Plaatje compleet!

SPAREN EN SPELEN!


In Hulst hoef je je deze zomer niet te vervelen! Want daar kun je namelijk Het grote Pagadder Spaar en Doe Boek krijgen! Vol superleuke spellen, puzzels en stickers die je kunt sparen. Hopelijk beleef je net zo veel plezier aan alle spellen en puzzels, als wij hebben gehad met het ontwikkelen van het boek.

KLEURRIJKE FUSIE


Onlangs is Stichting DOOR gefuseerd met Tragel. Dat vroeg om een nieuw logo dat aansluit bij de huisstijl van Tragel. Het resultaat: kleurrijk en dynamisch. Samen door!

LEKKER VØHELN


Zeeuws Vlaanderen's love mix. Eje zin om te veugelen? Met het drankje Vøheln van festival de Ballade komt dat vast wel goed! Wij hebben het logo voor deze love mix mogen realiseren.

Work work work


Op zoek naar een baan, of naar personeel? Dan ben je bij HR Zeeland aan het juiste adres. Voor de restyling van hun logo en de nieuwe website klopten ze bij ons aan. #workworkwork

Make Moneyzz


Voor de AH in Hulst ontwikkelden wij employer branding, gericht op jongeren! Want zonder moneyzz ben je maar skeer en kun je geen nieuwe patta's kopen :( Dus join the #AHHulst Squad en make some moneyzz!

Grensverleggend werk


Den Doelder Recruitment is actief in het recruiten en plaatsen van kandidaten in de grensregio's Zeeland, West-Brabant, Antwerpen, Oost- en West Vlaanderen. En nu de arbeidsmarkt aantrekt, is het wel zo fijn dat je herkenbaar bent. En dat met een gloednieuw, grensverleggend logo. #LinkConnectEngage

Links, rechts of rechtdoor?


Moeten we links? Rechts? Rechtdoor? Dankzij de nieuwe signing op de terreinen van Tragel, raak je daar nooit meer verdwaald! #Over200meterlinksafslaan